torsdag 19 juli 2007

Juni - Children's Discovery Museum

Denna månaden var det Hans tur att ordna en träff. Han fixade så vi träffades på Children's Discovery Museum bakom Chatuchaks helgmarknad. Så här såg inbjudan ut...
"Då var det dags igen för lekgruppen nu på söndag d. 17:e. Vi träffas som sagt på The Children's Discovery Museum bakom Chatuchaks helgmarknad kl 10. Det är entre på stället, 70 baht för vuxna och 50baht för barn över två år. Väl där kommer vi till en början att hålla till i Unilever-byggnaden. Man går igenom entrebyggnaden och ute på gården så ligger Unilever bakom den stora klätterställningen. Där finns det massor att göra för barnen och det är lätt att hålla koll på dom. Där finns också ett luftkonditionerat lek-bus-byt rum för de allra minsta från ca 6 månader. Tyvärr fanns det ingen servering längre inne på området när jag var och rekade i förra helgen. Jag kommer att ha med mig lite förfriskningar, saft, vatten och lättare tilltugg så att vi klarar oss fram till lunch. För dom som vill ha lunch finns det ett mattält i direkt anslutning."
Och så här gick det...
"Lekgruppen gick bra. Vi var fyra pappor där.Stefan med Linnea, Peter med Enya, Håkan med Daniel och så jag med Nisse och Olof. Barnen hade kul och papporna svettades... det var varmt och fuktigt. Det blev lite drama på slutet när Olof plötsligt försvann vid utgången. Inte hade han väl gått ut själv inte? Nej, sa vakterna men jo, det hade han! Hittade honom till slut på parkeringen. Nåja."
Skrivet av Hans.

1 kommentar:

Nille sa...

Som sagt var, kul att du fått fart på bloggen. Hade helt glömt bort att jag skrivit om nästan varende tillställning vi haft? Du får gärna sno mina bilder med!

En annan sak. Det kan nog vara en god ide att ändra datumstämpeln på de gamla inläggen.